Tuinontwerp DECAtuinen Almere impressiefoto 3D
Impressie-foto 3D-film tuinontwerp

Tuinontwerpen in Almere ook in 3D

Tuinontwerpen in 2D en 3D

Het ontwerpen van uw tuin is een persoonlijke aangelegenheid. Net als het interieur in een huis kunnen stijlen verschillen van modern en eigentijds, tot landelijk of meer traditioneel.

DECAtuinen hoveniers en tuinontwerpburo in Almere ontwerpt in overleg met u uw droomtuin. Of
het nu gaat om een compleet ontwerp voor uw hele tuin, of om een enkele aanpassing zoals b.v. een vijver, schutting, hekwerk, bestrating enzovoorts. Wij ontwerpen een 2D tekening (zie hieronder) en/of een
3D-film.
Bij een 3D-film heeft u de mogelijkheid om digitaal door uw tuin te wandelen vanuit alle posities. Op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe uw tuin er uiteindelijk uit gaat zien.

In het oog springende details

Wij geven speciale aandacht aan leuke doorzichten en toepassingen van ruimtegevende elementen. Steeds weer streven wij ernaar onze klanten te boeien met verrassende aspecten. Ook tuinafscheidingen krijgen extra aandacht, zodat dit een mooi geheel vormt en past in het totaalbeeld van uw tuin.

Na een intake gesprek bij ons op het bedrijf, komt de tuinontwerp(st)er bij u langs en samen met u worden
alle wensen besproken. Ontwerpers van DECAtuinen hoveniers zijn vakmensen met uitgebreide kennis
van grond, materialen, beplanting enz.

Tuinadvies.
Wilt u van ons tuinadvies op uw locatie? Dat kan! Tegen een vergoeding komen wij bij u langs. Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.


2D Tuinontwerpen

 

!
Beplanting

Beplantingsplan

Beplanting in uw tuin vereist de nodige zorg en aandacht.
DECAtuinen stelt een vakkundig beplantingsplan samen voor nieuwe en bestaande tuinen. Wij verwerken uw wensen, adviseren en bekijken de mogelijkheden om een mooi totaalbeeld te creëren. Ook leveren wij de gekozen beplantingsmaterialen rechtstreeks bij geselecteerde kwekers vandaan. Klik hier voor meer informatie over het beplantingsplan
Vijvers

Vijvers

Een specialiteit van DECAtuinen  is o.a. het ontwerpen en aanleggen van vijvers in alle soorten, vormen en maten.
Bent u geïnteresseerd in een vijver voor b.v. koikarpers, of vindt u een plantenvijver mooi. Er zijn vele mogelijkheden. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om uw vijver vakkundig te ontwerpen en aan te leggen. Wij werken met professionele filtersystemen en vijverfolies. Ook voor biologische filtersystemen bent u bij ons aan juiste adres. Klik hier voor meer informatie over  vijvers. 
Tuinaanleg

Tuinaanleg

Om tot het beste resultaat te komen werken wij met moderne machines en vakkundig personeel.

Bij ons kunt u terecht voor allerhande werkzaamheden. Klik hier om meer te weten over de aanleg van tuinen. Onze vakmensen staan voor u klaar.

 

Vraag meer informatie aan