Tuinontwerp in Almere door DECAtuin hoveniers

Tuinontwerp in Almere

Het ontwerpen van uw tuin is een persoonlijke aangelegenheid. Net als het interieur in een huis kunnen stijlen verschillen van modern en eigentijds, tot landelijk of meer traditioneel.

DECAtuinen hoveniers en tuinontwerpburo in Almere ontwerpt in overleg met u uw droomtuin. Of het nu gaat om een compleet ontwerp voor uw hele tuin, of om een enkele aanpassing zoals b.v. een vijver, schutting, hekwerk, bestrating enzovoorts.

In het oog springende details
Wij geven speciale aandacht aan leuke doorzichten en toepassingen van ruimtegevende elementen. Steeds weer streven wij ernaar onze klanten te boeien met verrassende aspecten. Ook tuinafscheidingen krijgen extra aandacht, zodat dit een mooi geheel vormt en past in het totaalbeeld van uw tuin.

Na een intake gesprek bij ons op het bedrijf, komt de tuinontwerp(st)er bij u langs en samen met u worden alle wensen besproken. Ontwerpers van DECAtuinen hoveniers zijn vakmensen met uitgebreide kennis van grond, materialen, beplanting enz.

Tuinadvies.
Wilt u dat wij langskomen voor een tuinadvies, dat kan natuurlijk. Tegen een vergoeding komen wij bij u langs. Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.

Vraag meer informatie aan

 Tuinontwerp in Almere door DECAtuinen hoveniersTuinontwerp in Almere door DECAtuinen hoveniersTuinontwerp in Almere door DECAtuinen hoveniers

 

!
Beplanting

Beplantingsplan in Almere

Beplanting in uw tuin vereist de nodige zorg en aandacht.
DECAtuinen stelt een vakkundig beplantingsplan samen voor nieuwe en bestaande tuinen. Wij verwerken uw wensen, adviseren en bekijken de mogelijkheden om een mooi totaalbeeld te creëren. Ook leveren wij de gekozen beplantingsmaterialen rechtstreeks bij geselecteerde kwekers vandaan. Klik hier voor meer informatie over het beplantingsplan
Vijvers

Vijvers in Almere

Een specialiteit van DECAtuinen  is o.a. het ontwerpen en aanleggen van vijvers in alle soorten, vormen en maten.
Bent u geïnteresseerd in een vijver voor b.v. koikarpers, of vindt u een plantenvijver mooi. Er zijn vele mogelijkheden. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om uw vijver vakkundig te ontwerpen en aan te leggen. Wij werken met professionele filtersystemen en vijverfolies. Ook voor biologische filtersystemen bent u bij ons aan juiste adres. Klik hier voor meer informatie over  vijvers.
Tuinaanleg

Tuinaanleg in Almere

Om tot het beste resultaat te komen werken wij met moderne machines en vakkundig personeel.

Bij ons kunt u terecht voor allerhande werkzaamheden. Klik hier om meer te weten over de aanleg van tuinen. Onze vakmensen staan voor u klaar.