Tuinonderhoud in Almere door DECAtuinen hoveniers

Tuinonderhoud in Almere

Onbezorgd genieten van uw tuin in Almere? Laat het tuinonderhoud zoals o.a. het snoeien van bomen en heesters, het maaien van het gazon enzovoorts, verzorgen door uw hovenier.

Periodiek/éénmalig tuinonderhoud in Almere. 
Met een onderhoudscontract heeft u de zekerheid dat uw tuin er altijd netjes bij ligt. Een zorg minder dus! Wij houden bij wanneer er aan uw tuin volgens contractafspraak weer onderhoud uitgevoerd moet worden. Vooraf bepalen wij in overleg met u hoe vaak per jaar het onderhoud moet worden uitgevoerd. Meestal wordt dit gekoppeld aan een bepaald seizoen, maand of week. Voorafgaande aan de uitvoering nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Het tuinonderhoud wordt conform de door u opgegeven werkzaamheden uitgevoerd. Door de inzet van vakkundige medewerkers en het gebruik van professionele machines, voeren wij het werk snel, doelmatig en zorgvuldig uit.

Nieuwe tuinen in Almere
Nieuwe tuinen vereisen meestal minder onderhoud. Na verloop van tijd gaat alles groeien en bloeien. Het onderhoud in de tuin gaat dan meer tijd vergen. Ongeveer twee of drie jaar na aanleg van de tuin raden wij aan om eens 'groot onderhoud' uit te laten voeren. Buiten de snoeiwerkzaamheden is het raadzaam om de beplanting in uw tuin eens opnieuw onder de loep te nemen. Vaak is het nodig om beplanting te verwijderen, verplaatsen, of nieuwe beplanting toe te voegen. Wilt u extra beplanting bestellen? Geen probleem. Laat het ons tijdig weten. Wij kunnen het dan tijdens het onderhoud gelijk voor u aanplanten. U kunt kiezen voor periodiek of éénmalig onderhoud.

Vraag meer informatie aan 

Tuinonderhoud in Almere door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud in Almere door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud in Almere door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud in Almere door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud in Almere door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud in Almere door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud in Almere door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud in Almere door DECAtuinen hoveniers