Beplaningsplannen in Dronten door DECAtuinen hoveniers

Beplantingsplan in Dronten

Beplanting in uw tuin vereist de nodige zorg en aandacht. DECAtuinen hoveniers is gevestigd in Almere, vlakbij Dronten. Wij stellen beplantingsplannen samen voor nieuwe en bestaande tuinen.

Optimale afstemming van seizoenen en soorten beplantingen 
De juiste toepassing van beplanting maakt uw tuin pas echt compleet. Nagenoeg het hele jaar door bloeiend? Wilt u strakke plantenvakken met grote vlakken van hetzelfde soort, of juist hele uitbundige verschillende groepen beplanting. Wij maken voor u het juiste beplantingsplan!

Grondbewerking
AIs het plan klaar is, dan zorgen wij aansluitend voor een goede grondbewerking zodat de planten de kans krijgen om gemakkelijk weg te groeien. Wij verwerken uw wensen, adviseren en bekijken de mogelijkheden om een mooi totaalbeeld te creƫren.

Kwekerijen
Wij leveren uitsluitend de gekozen beplantingmaterialen rechtstreeks vanaf zorgvuldig geselecteerde kwekers met wie wij al jaren zakendoen.

Vraag meer informatie aan

Beplaningsplannen in Dronten door DECAtuinen hoveniersBeplaningsplannen in Dronten door DECAtuinen hoveniersBeplaningsplannen in Dronten door DECAtuinen hoveniersBeplaningsplannen in Dronten door DECAtuinen hoveniersBeplaningsplannen in Dronten door DECAtuinen hoveniersBeplaningsplannen in Dronten door DECAtuinen hoveniers

 Bussum