Veranda in Almere door DECAtuinen hoveniers

Veranda en terrasoverkapping Almere

Een veranda is hot en trendy! Heerlijk het hele jaar door genieten van uw tuin.

Wat is er nou fijner dan in bijna alle jaargetijden te kunnen genieten van de frisse buitenlucht en uw tuin? Met het plaatsen van een leuke houthaard, gashaard of warmtelamp kunt u vanaf het vroege voorjaar tot laat in het najaar heerlijk buiten zitten. Een veranda is een echte sfeermaker en daarom dus zeker van toegevoegde waarde in uw tuin!

Genieten van het vroege voorjaarszonnetje? Dat is toch heerlijk! Onder de veranda drinkt u uw kopje koffie al heel snel buiten! Wilt u in de zomer lekker lang buiten zitten, maar dreigt er een regenbuitje? Geen probleem. U kunt blijven waar u bent en uw spullen laten staan. Zo hoeft het hollandse weer geen spelbreker meer te zijn als u buiten bent met visite, een spelletje speelt of zit te eten.

Onderstaand treft u een aantal foto's aan van verschillende veranda's welke gebouwd zijn door DECAtuinen hoveniers en ontwerpburo in Almere. Wij leveren veranda's van verschillende leveranciers in allerlei maten en opstellingen, houtsoorten en met of zonder bergruimte.  Al naar gelang uw wensen en de ruimte die u heeft in uw tuin, worden veranda's ook op maat gemaakt. Kom langs bij ons in de showroom. Wij adviseren u graag! 

Vraag meer informatie aan

 Veranda in Almere door DECAtuinen hoveniersVeranda in Almere door DECAtuinen hoveniersVeranda in Almere door DECAtuinen hoveniers

Veranda in Almere door DECAtuinen hoveniersVeranda in Almere door DECAtuinen hoveniersVeranda in Almere door DECAtuinen hoveniers

Veranda's in Blaricum