Bij DECAtuinen begrijpen we dat het vormgeven van uw tuin een uiterst persoonlijke aangelegenheid is. Net zoals het interieur van een huis, variëren tuinstijlen van modern en eigentijds tot landelijk of meer traditioneel.

Welkom bij DECAtuinen, uw toegewijde partner voor het verwezenlijken van uw droomtuin! Net zoals uw interieur een weerspiegeling is van uw persoonlijke stijl, verdient uw tuin ook aandacht en zorg. Bij DECAtuinen,
gevestigd in Almere, begrijpen we dat het ontwerpen van uw tuin een
persoonlijke aangelegenheid is. Onze ervaren hoveniers en tuinontwerpers
staan klaar om in nauw overleg met u aan de slag te gaan. Of het nu gaat om een volledig tuinontwerp of slechts een specifieke aanpassing zoals een vijver, schutting, hekwerk, bestrating, en meer. Wij maken uw droom werkelijkheid.

Onze ontwerpen worden tot leven gebracht in zowel 2D-tekeningen als boeiende 3D-films en/of foto's, waarmee u digitaal door uw toekomstige tuin kunt bekijken en het eindresultaat alvast kunt ervaren. Onze toegewijde tuinontwerpers bespreken graag samen met u al uw wensen en ideeën, waarbij we gebruikmaken van onze uitgebreide kennis van grond, materialen, beplanting en meer. Bij DECAtuinen combineren we vakmanschap met creativiteit om uw tuin tot een uniek en harmonieus geheel te maken.

En voor diegenen die graag tuinadvies op locatie willen, bieden we een service aan waarbij we tegen een vergoeding bij u langskomen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze service of om een afspraak te maken.
Samen creëren we de tuin waar u altijd van hebt gedroomd!