Vijvers

Duik in de wereld van waterpracht en ontdek hoe uw buitenruimte tot leven komt met onze betoverende vijvers. Laat het water zijn verhaal vertellen, terwijl u ontspant te midden van de natuurlijke schoonheid.

Maak uw tuin uniek met de keuze tussen een sfeervolle veranda of een charmant prieel, of ga voor de rustgevende klanken van kabbelend water in een prachtige vijver. Water voegt een extra dimensie toe en brengt nog meer leven in uw buitenruimte. Bij DECAtuinen ontwerpen wij vijvers in alle gewenste maten en met strakke, ronde of natuurlijke vormen. Onze specialiteit ligt in het ontwerpen en aanleggen van vijvers, variƫrend van klein tot groot. Houdt u van vissen en droomt u van een prachtige koi-vijver? Alles is mogelijk.

Wat dacht u van een elegant waterelement in de vijver? Met betrekking tot materialen zijn er talloze opties, en ons ervaren team bij DECAtuinen staat klaar om u vakkundig te adviseren. Kies uit diverse vijverranden, vijverfolies, filtersystemen en meer. Overweeg ook een vijver met een natuurlijke filter, bijvoorbeeld via een moerasgebied, al dan niet ondersteund met een UVC-lamp. Laat u inspireren door enkele van de door ons ontworpen en aangelegde vijvers op de foto's hieronder.