Beplantingsplannen

Geef uw tuin de zorg en aandacht die het verdient met DECAtuinen! Voor zowel nieuwe als bestaande tuinen stellen wij met vakmanschap een doordacht beplantingsplan op. Laat uw groene oase tot bloei komen met onze expertise!

Ervaar de perfecte harmonie tussen seizoenen en beplanting in uw tuin! Een doordacht beplantingsplan is essentieel voor de ultieme tuinbeleving. Of u nu het hele jaar door bloeiende pracht wilt, strakke plantenvakken met uniforme beplanting of juist een levendige mix van diverse groepen. Wij creƫren voor u het ideale beplantingsplan! Zodra het plan gereed is, verzorgen wij een grondige grondbewerking om de planten optimaal te laten gedijen. Wij nemen uw wensen serieus, bieden deskundig advies en verkennen alle mogelijkheden om een prachtig totaalbeeld te realiseren.

Onze beplantingsmaterialen betrekken wij rechtstreeks van zorgvuldig geselecteerde kwekers waarmee wij al jarenlang succesvol samenwerken. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen en uw tuin voorzien van hoogwaardige, gezonde beplanting. Ontdek de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en vakmanschap voor uw tuin!