Tuinonderhoud

Onbezorgd genieten van uw tuin? Laat het tuinonderhoud zoals o.a. het snoeien van bomen en heesters, het maaien van het gazon enzovoorts, verzorgen door uw hovenier.

Geniet het hele jaar door van een prachtige tuin met ons periodiek of éénmalig tuinonderhoud! Met een onderhoudscontract heeft u de zekerheid dat uw tuin altijd piekfijn in orde is, zonder enige zorg. Samen bepalen we vooraf hoe vaak per jaar het onderhoud moet plaatsvinden, afgestemd op uw wensen en gekoppeld aan een specifiek seizoen, maand of week. Voor de uitvoering nemen we altijd contact met u op om een geschikte afspraak te maken. Onze vakkundige medewerkers en professionele machines zorgen ervoor dat het tuinonderhoud snel, doelmatig en zorgvuldig wordt uitgevoerd, conform de door u opgegeven werkzaamheden.


Bij nieuwe tuinen adviseren wij na twee of drie jaar 'groot onderhoud' om de groeiende en bloeiende tuin in topconditie te houden. Onze  mensen kijken niet alleen naar snoeiwerkzaamheden, maar ook naar de totale beplanting. Indien nodig, verwijderen, verplaatsen, of voegen we nieuwe beplanting toe. Extra beplanting nodig? Laat het ons weten. Dan kunnen wij dit voor u verzorgen!

Tijdens het tuinonderhoud kunt u rekenen op een complete service, waaronder schoffelen, wieden, maaien, snoeien, vormen en leiden van dak- en leibomen. Ook voor nieuwe beplanting staan we voor u klaar. Laat uw tuin stralen met ons professioneel en zorgzaam tuinonderhoud!