Tuinonderhoud door DECAtuinen hoveniers

Tuinonderhoud

WILT U ONS BENADEREN VOOR HET UITVOEREN VAN TUINONDERHOUD? VANWEGE ONS VOLLE ONDERHOUDSSCHEMA KUNNEN WIJ HIERVOOR IN 2023 HELAAS GEEN NIEUWE KLANTEN MEER AANNEMEN.

Onbezorgd genieten van uw tuin? Laat het tuinonderhoud zoals o.a. het snoeien van bomen en heesters, het maaien van het gazon enzovoorts, verzorgen door uw hovenier.

Periodiek/éénmalig tuinonderhoud. 
Met een onderhoudscontract heeft u de zekerheid dat uw tuin er altijd netjes bij ligt. Een zorg minder dus! Wij houden bij wanneer er aan uw tuin volgens contractafspraak weer onderhoud uitgevoerd moet worden. Vooraf bepalen wij in overleg met u hoe vaak per jaar het onderhoud moet worden uitgevoerd. Meestal wordt dit gekoppeld aan een bepaald seizoen, maand of week. Voorafgaande aan de uitvoering nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Het tuinonderhoud wordt conform de door u opgegeven werkzaamheden uitgevoerd. Door de inzet van vakkundige medewerkers en het gebruik van professionele machines, voeren wij het werk snel, doelmatig en zorgvuldig uit.

Nieuwe tuinen
Nieuwe tuinen vereisen meestal minder onderhoud. Na verloop van tijd gaat alles groeien en bloeien. Het onderhoud in de tuin gaat dan meer tijd vergen. Ongeveer twee of drie jaar na aanleg van de tuin raden wij aan om eens 'groot onderhoud' uit te laten voeren. Buiten de snoeiwerkzaamheden is het raadzaam om de beplanting in uw tuin eens opnieuw onder de loep te nemen. Vaak is het nodig om beplanting te verwijderen, verplaatsen, of nieuwe beplanting toe te voegen. Wilt u extra beplanting bestellen? Geen probleem. Laat het ons tijdig weten. Wij kunnen het dan tijdens het onderhoud gelijk voor u aanplanten. U kunt kiezen voor periodiek of éénmalig onderhoud.  

Vraag meer informatie aan

Tijdens het tuinonderhoud kunt u de tuin door onze medewerkers laten schoffelen, wieden, maaien, snoeien en meer. Ook het vormen en leiden van dak-en leibomen behoort tot de mogelijkheden. En heeft u wat nieuwe beplanting nodig? Dan kunt u dit  bij ons bestellen. Wij planten dit gelijk voor u aan tijdens de onderhoudswerkzaamheden.

Tuinonderhoud door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud door DECAtuinen hoveniersTuinonderhoud door DECAtuinen hoveniers