01-400-tuinaanleg-hoveniers

Tuinaanleg

Een tuin aanleggen vergt een goede voorbereiding. 

Tuinaanleg sinds 2001
DECAtuinen legt al 15 jaar tuinen aan en realiseert keer op keer de mooiste tuinen en tevreden klanten. Om te komen tot een goed en duurzaam resultaat is vakkennis en ervaring onmisbaar bij het realiseren van een tuinproject. Onze vakbekwame medewerkers beheersen alle disciplines in de tuin om het tuinontwerp tot een mooi eindresultaat te brengen. Met behulp van moderne machines en kwalitatief goede en mooie materialen, maken zij voor u een tuin waarvan u jarenlang kunt genieten.

Uitvoering
Er komt één team die alle voorkomende werkzaamheden uitvoert. U heeft tijdens het project altijd met dezelfde mensen te maken. Wij voeren de werkzaamheden zoveel mogelijk aaneengesloten uit. Hierdoor houden wij het tijdspad, van aanvang tot oplevering, zo kort mogelijk. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij alleen met vaste medewerkers die al jarenlang ervaring hebben.

Een goede basis voor jarenlang plezier
Grondwerkzaamheden vormen het fundament van een tuin en zijn mede bepalend voor de duurzaamheid. Het is daarom belangrijk dat hier voldoende aandacht aan besteed wordt. Voor alle elementen in de tuin geldt dat een goede fundering nodig is om scheef zakken (bestrating, borderbakken enz|),  instorten/omwaaien (schuttingen, veranda’s, tuinhuizen) te voorkomen.

Nieuwsgierig hoe het aanleggen van een tuin in zijn werk gaat? Laat u vrijblijvend informeren door onze tuinadviseurs in de showroom of bel 036 5317677. 

Vraag meer informatie aan

Tuinaanleg door DECAtuinen hoveniersTuinaanleg door DECAtuinen hoveniersTuinaanleg door DECAtuinen hoveniers

Tuinaanleg door DECAtuinen hoveniersTuinaanleg door DECAtuinen hoveniersTuinaanleg door DECAtuinen hoveniersTuinaanleg door DECAtuinen hoveniersTuinaanleg door DECAtuinen hoveniers