Tuinaanleg

Om te komen tot een goed en duurzaam resultaat is vakkennis en ervaring onmisbaar bij het realiseren van een tuinproject.

DECAtuinen legt al ruim 22 jaar tuinen aan en realiseert keer op keer de mooiste tuinen en tevreden klanten. Onze vakbekwame medewerkers beheersen alle opties en disciplines in de tuin om het tuinontwerp tot een mooi eindresultaat te brengen. Met behulp van moderne machines en mooie materialen, maken zij voor u een tuin waarvan u jarenlang kunt genieten.Uitvoering
 Met behulp van moderne machines en kwalitatief goede en mooie materialen, maken zij voor u een tuin waarvan u jarenlang kunt genieten. Wij voeren de werkzaamheden zoveel mogelijk aaneengesloten uit. Hierdoor houden wij het tijdspad, van aanvang tot oplevering, zo kort mogelijk. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij met vaste medewerkers die al jarenlang ervaring hebben.

Een goede basis voor jarenlang plezier
Grondwerkzaamheden vormen het fundament van een tuin en zijn mede bepalend voor de duurzaamheid. Het is daarom belangrijk dat hier voldoende aandacht aan besteed wordt. Voor alle elementen in de tuin geldt dat een goede fundering nodig is om scheef zakken (bestrating, borderbakken enz|),  instorten/omwaaien (schuttingen, veranda’s, tuinhuizen) te voorkomen.  Ontdek op onze "Kosten tuinaanleg" pagina essentiële informatie over de  aspecten en overwegingen bij de planning en aanschaf van een nieuwe tuin. Laat u leiden door waardevolle tips voor een succesvol tuinplan, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en budget.
Nieuwsgierig hoe het aanleggen van een tuin in zijn werk gaat? Laat u vrijblijvend informeren door onze tuinadviseurs.